۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

عاقبت حمله وحشیانه به نگهبان پارک «خورشید»

  • کد خبر: ۲۳۵۳۸۰
  • ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
  • ۴
عاقبت حمله وحشیانه به نگهبان پارک «خورشید»
جزئیاتی تازه از ماجرای ضرب‌وشتم نگهبان بوستان خورشید مشهد که متهمش ۷۲ ساعت بعد از شکایت دستگیر شد.

نجمه موسوی‌کاهانی  | شهرآرانیوز؛ مرد موتورسوار در خنکای یک عصر آخر بهار در بوستان خورشید بی‌توجه به رهگذران با موتورسیکلتش بالا و پایین می‌رفت. یک سگ خال‌خالی درشت نیز سروصدا می‌کرد و به‌دنبال موتور می‌دوید. نگهبان جلو رفت و تذکر داد، اما مرد بی‌اعتنا رد شد و سگ هم به دنبالش. 

صدای جیغ چند زن، نگهبان را دوباره به سمت مرد موتورسوار کشاند و این‌بار گفت: «با این سگ مردم را می‌ترسانی. زن و بچه مردم در پارک نشسته‌اند. سگ را ببر بیرون.» مرد چند قلمبه بار نگهبان کرد و دور شد. این‌بار خانواده‌هایی که برای استراحت به پارک آمده بودند، از ترس پارس‌های سگ مجبور شدند از جایشان بلند شوند و با چشم نگران رفتار حیوان را نظاره کنند؛ به‌خصوص که اخبار حمله سگ‌ها به مردم هم مدتی است که به نگرانی‌ها بیشتر دامن زده است. 

به درخواست زن‌هایی که نگران فرزندانشان بودند، نگهبان دوباره جلو آمد و این‌بار خیلی جدی به مرد موتورسوار گفت که برای مردم مزاحمت ایجاد نکند، اما هنوز جمله‌اش تمام نشده بود که مشت‌های سنگین موتورسوار تنومند به سروصورتش کوبیده شد. نگهبان از خود دفاع نکرد تا مبادا به او اتهام حمله به شهروند را بزنند. زیرا آخر پاییز پارسال در اتفاق مشابهی، چند هنجارشکن سگ‌گردان به سه نگهبان پارک حمله کرده بودند و فیلم‌هایی در فضای‌مجازی دست به دست شد و نگهبان‌ها متهم شدند که به مردم حمله کرده‌اند.

زن‌هایی که از ترس حمله سگ گوشه‌ای ایستاده بودند، با دیدن حمله صاحب حیوان به نگهبان بی‌سلاح بوستان، جیغ می‌کشیدند و کمک می‌خواستند. در میان مشت‌ولگد‌های وحشیانه‌ای که به سروصورت نگهبان فرود می‌آمد، چند مرد جوان به کمک آمدند و خود را بین نگهبان و ضارب حائل کردند، اما مرد موتورسوار کوتاه نمی‌آمد و چند مشت هم نثار آنها کرد. ترس هم فضا را دربر گرفته بود و صدای فریاد افرادی که برای استراحت به بوستان خورشید آمده بودند، همه‌جا پیچید. یکی از زن‌ها که از صحنه درگیری فیلم می‌گرفت، داد زد: «زنگ بزنید ۱۱۰. نگهبان بیچاره را کشت!»

موتورسوار که به نظر می‌رسید دیگر کنترلی روی رفتارش ندارد و فقط می‌خواهد خشمش را تخلیه کند، پس از اینکه ضربه آخر را به صورت نگهبان کوبید و او را نقش بر زمین کرد، با سگش از مهلکه گریخت و همه بهت‌زده به‌جا ماندند.

تکرار حادثه پارسال

از بیست‌وسوم خرداد که این اتفاق افتاد، هیچ حرفی از آن به میان نیامد. نه کسی به پلیس خبر داد و نه شکایتی ثبت شد. وقتی که از دیگرنگهبان‌های این بوستان دلیلش را پرسیدیم، گفتند: «می‌ترسیدیم باز عده‌ای پیدا شوند و به ناحق حادثه را طور دیگری جلوه دهند. آن‌وقت هم کتک خورده بودیم و هم اتهام حمله به شهروند به ما می‌خورد.»، اما خوشبختانه یکی از زن‌ها که شاهد آن اتفاق تلخ بود، از صحنه فیلم گرفته بود و فیلمش از دیروز در فضای مجازی به‌صورت گسترده پخش شد.

مسئول حقوقی شهرداری منطقه ۹ درباره این اتفاق و پیگیری‌های بعدش می‌گوید: متأسفانه پارسال هم به سه نفر از نگهبانان پارک خورشید حمله شد که با ورود قاطع دستگاه قضایی برای متخلفان پرونده رأی محکومیت حبس و همچنین جریمه نقدی صادر شد. حسین تازه‌حسن ادامه می‌دهد: خط قرمز ما حفظ امنیت پارک‌هاست و در این‌باره با متخلفان مماشات نخواهیم کرد و تا به‌نتیجه‌رسیدن مجازات پیگیر موضوع هستیم.

درباره موضوع اخیر هم که فیلم برخورد زشت و زننده متخلف با نگهبان پارک خورشید بازتاب زیادی داشت، موضوع به مراجع قضایی منتقل و فرد هنجارشکن دستگیر شد. ما قول می‌دهیم با جدیت این موضوعات و ناهنجاری‌ها را پیگیری می‌کنیم تا این‌گونه جرائم که به آرامش و آسایش خانواده‌ها خلل وارد می‌کند، به صفر برسد.

دستگیری ضارب پس از ۷۲ ساعت

این پرونده با تعلل‌های فراوانی که داشت، سرانجام پس از انتشار ویدئوی خشن آن، با شکایت‌هایی روبه‌رو شد تا جایی که پلیس بلافاصله متهم را شناسایی و دستگیر کرد.
سرکلانتر غرب مشهد در این‌باره می‌گوید: مأمور انتظاماتی که هدف ضرب‌وجرح قرار گرفته بود، پس از مداوا در بیمارستان برای شکایت به کلانتری هفتم‌تیر مراجعه کرد.

سرهنگ مصطفی صادقی ادامه می‌دهد: خوشبختانه یکی از شهروندان وظیفه‌شناس از این درگیری فیلمی تهیه کرده بود که در اختیار کلانتری قرار داد و مأموران با استفاده از این سرنخ و ظرفیت‌های علمی و هوشمندی که در اختیار پلیس است، سرانجام در کمتر از ۷۲‌ساعت موفق شدند متهم و مخفیگاهش را شناسایی و در اقدامی غافل‌گیرانه او را دستگیر کنند.
وی ضمن تأکید بر مقابله قاطع پلیس در مقابله با هرگونه قدرت‌نمایی و توسل به خشونت، بیان می‌کند: متهم برای سیر مراحل قانونی پس از تشکیل پرونده به دادسرا معرفی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۴
0
4
یکی شوهر مادر شو میاره پارک برا گردش چرا عقدشو سر نگهبان خالی میکنه.یه سوالی هم از مادرش بپرسه چرا ؟؟؟؟؟
ثمره حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۴
0
5
درخواست دیه + زندان بدون وثیقه + جریمه سنگین + تحویل سگ به شهرداری و سلب صلاحیت نگهداری حیوان توسط فرد مجرم به صورت مادام العمر
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۴
0
6
چنان بلایی به سر آن سگ گردان اراذل و اوباش بیاورید که هفت پشتش هم از ترس بلرزاند
حسام خان
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
0
0
یعنی جوری دهنشو آسفالت کنین تا یاد بگیره هر کی زورش بیشتره نباید به ضعیف تر از خودش حمله کنه مرتیکه نفهم پیش خودش چی فکر کرده مگه اینجا جنگله که حیوون بیاری بعد بهت تذکر بدن خودتم عین گوریل به نگهبانی که برا یه لقمه نون داره کار میکنه حمله کنی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->